ZDRAVIJI DORUČAK

photo

Kukuruzne pala??inke sa prelivom od limete

Zapo??nite svoje jutro na dobar na??in ovim lakim i jednostavnim pala??inkama. Kombinovanje brašna od celog zrna žitarice i klasi??nog brašna je zanimljiv kulinarski trik koji poboljšava ishranu bez promene ukusa i strukture. Uz naš preliv od limete i meda imaćete svež i dobar po??etak novog dana.
RECEPT

ZDRAVIJI DORUČAK

photo

Omlet sa sirom i spanaćem

Zdrav doru??ak je odli??an na??in da dobro zapo??nete svoj dan. Ovaj omlet ima bogat ukus parmezana i spanaća. Jaja su izvor proteina i vitamina B i sa samo 80 kcal po jajetu, oni su veoma lak i zdrav obrok.
Za 1 porciju
Po porciji : 278 kcal, 21 g masti...
RECEPT

ZDRAVIJI DORUČAK

photo

Vafli od banane sa borovnicom

Ovi vafli od banane su su mekani, vazdušasti i napravljeni od brašna od celog zrna žitarice i ovsenih pahuljica, koje ih ??ine veoma ukusnim i bogatim vlaknima. Pored toga ovsene pahuljice nam pružaju supstance koje pomažu u smanjivanju zapaljenja koje podsti??e stvaranje raka. Vafle pospite svežim borovnicama...
RECEPT

ZDRAVIJI DORUČAK

photo

Ovsene pahuljice sa bundevom

Za pripremu ovog lakog doru??ka, koji će Vas držati sitim celo jutro, potrebno je izdvojiti pet minuta. Ove ovsene pahuljice sa ukusom bundeve su pune vlakna, proteina i polifenola. Žitarice sa celim zrnom kao što je ovas poboljšavaju varenje, pomažu u kontrolisanju telesne mase i smanjuju rizik oboljevanja od raka.
RECEPT

ZDRAVIJI DORUČAK

photo

Omlet sa tikvicom i crnim lukom

Jaja puna proteina i sveže sezonsko povrće su tajna ovog zdravog omleta. Dobro poznat u mediteranskoj kuhinji, omlet možete obogatiti raznim sezonskim povrćem i sirom kako biste napravili sopstveni recept.Ovaj recept sadrži svežu letnju tikvu koja je dobar izvor vitamina C, kao i vlakana i kalijuma.
RECEPT

ZDRAVIJI DORUČAK