14 Jun 2019

Život se živi, trenuci se pamte….

PODELITE SVOJE ISKUSTVO SA NAMA I BUDITE INSPIRACIJA ONIMA KOJI SE BORE SA BOLEŠĆU
 
Povodom Svetskog Dana Borbe Protiv Limfoma WLAD 2019, LIPA poziva sve zainteresovane pacijente sa limfomom i njihove članove porodica da uzmu učešće  u kampanji “ŽIVOT SE ŽIVI TRENUCI SE PAMTE”, tako što ćete podeliti svoje iskustvo i razmišljanja, kao i detalje o nekom životnom snu koji ste želeli ili želite da ostvarite i na taj način podstaknete  i inspirišete one koji se trenutno bore sa bolešću. 
 Svoju priču možete ispričati na različite načine: vizuelno  (fotografija, foto-esej 5-7 fotografija, slika) ili kroz autorsku, neobjavljenu priču.
 
16 najinspirativnijih priča/fotografija/slika biće objavljeno u knjizi koju ćemo predstaviti pacijentima, stručnoj i široj javnosti u septembru mesecu povodom WLAD-a 2019.
 
Napomena: Sva autorska dela biće objavljena  u skladu sa pravima datim u okviru dokumenta o saglasnosti. 
 
Svoje radove možete slati na mailove majaklipa@gmail.com ili lipaserbia@gmail.com, pod punim imenom i prezimenom ili pod pseudonimom, ali je obavezno naznačiti mail na koji Vas možemo kontaktirati ukoliko Vaše delo bude izabrano za knjigu. Krajnji rok za slanje radova je 31.07.2019. 
Download