POSTOJI ŽIVOT I NAKON DIJAGNOZE...
POSTOJI ŽIVOT I NAKON DIJAGNOZE...

Dobijanje dijagnoze teške i nepredvidive bolesti kao što su limfom i hronična limfocitna leukemija nosi sa sobom mnoštvo izazova. Pacijenti se nakon dijagnoze osećaju usamljeno, izolovano, uplašeno. Kako bismo vam lečenje i oporavak učinili što lakšim, počinjemo sa serijom podcastova u kojima će učestvovati eksperti ali i sami pacijenti, koji će podeliti svoje iskustvo sa nama.

NAJNOVIJE EPIZODE

Limfom i COVID19

Poslušajte kako se naša pacijentkinja borila sa problemima i izazovima koje je donela dijagnoza folikularnog limfoma, ali i saznanje da se zarazila i Covid 19 virusom i to u toku terapija.

Benefiti praktikovanja joge kod pacijenata sa limfomom

Kako se naša pacijentkinja Aleksandra Mladenović, borila sa problemima i izazovima koje je donela dijagnoza DLBCL i koliko joj je praktikovanje joge, koje je započela još pre dijagnoze, pomoglo u toku lečenja i oporavka. Aleksandra je podelila i par korisnih saveta sa nama. Poslušajte!

Zdravija ishrana ne može izlečiti limfom, ali može pomoći u lečenju

Ivana Šarac, nutricionistkinja sa Instituta za ishranu i metabolizam, Univerziteta u Beogradu, govori o značaju izbalansirane ishrane kod pacijenata sa malignitetima.